Serverin

"Ny fantastisk drøm går i opfyldelse". Tænk at blive bedt om at total-dekorere et helt nyrenoveret Kursuscenter, hvor alle billederne skal spille sammen med berømte danske designmøbler af bla. Børge Mogensen og Susanne Grønlund.

Så det var med stor entusiasme og respekt jeg kastede mig over opgaven og nu er over 100 af mine farvestrålende billeder hængt op på Severin Kursuscenter.

New York, Toronto, Cuba og Toscana er navnet på nogle af de billedserier, der nu mødes i Middelfart​sammen med toppen af dansk møbeldesign. Skt. Hans bål ved Hindsgavl har dog også fået en stor fornem placering i Udsigtssalen, hvor det hver dag skal konkurrere med de 3 store panoramavinduer med udsigt til solnedgang over Lillebælt. Udsigt og farver der nu er parat til at danne rammer om unikke festmiddage.

Endvidere arbejdes der nu på at invitere landets mange kunstforeninger og store tur-operatører til at arrangerer kunstture på Nordfyn inkl. det store Fynske kaffe og kagebord, en mulighed jeg tidligere ikke har kunnet tilbyde, men som nu bliver mulig på Severin. ​

Du kan altid besøge Severin Kursuscenter i Middelfart (www.severinkursuscenter.dk) og se mine billeder.

Fra Severins nyhedsbrev i september 2013:

Unikt Galleri åbner på Severin Kursuscenter​

Vi har valgt at gå helt nye veje for at inspirere til fremtidens kurser og konferencer. Billedkunstner Anette Walther har i forvejen et tæt samarbejde med dansk erhvervsliv i forbindelse med teambuildingkurser og foredrag om blandt andet kreativitet og innovation, og nu er hun blevet vores helt egen huskunstner!
Over 100 af hendes farvestrålende billeder er nu hængt op her på Severin, og den lokale Strib kunstner har fået lov til at lege sammen med kendte møbeldesignere som også præger vores nye hus. En helt ny billedserie "Urban Village" er blevet skabt til vores nye restaurant Udsigten - en billedserie der også vil danne baggrund for Strib Vinter Festivals 2014 programmer og plakater.
Fremover vil der være fernisering og skiftende udstillinger minimum 2 gange årligt, og mulighed for at købe både store og små malerier med hjem. 

Anette Walther Fassing

// Søvind Kro og Galleri // Haldrupvej 5, Søvind - 8700 Horsens // Tlf.: 40 40 61 13 //

// E-mail: info@galleri-walther.dk // CVR: 16667277 //