KulturOasen

EN DEJLIG TID: fra december 2012 til december 2013. TAK FOR ALLE DE DEJLIGE BESØG..

Nu er vi flyttet til Søvind Kro, hvor vi vil fortsætte kulturarrangementerne i samme stil som på Kulturoasen...

KulturOasen ligger på Torvet i Middelfart (Algade 24) og er den gamle toldbygning, hvor jeg har fået lov at hænge ca 200 billeder op.​

Et eventyr på Fyn er slut.

Invitation til Afskedsreception Lørdag d. 14. december fra. kl. 10-13 i KulturOasen, Torvet (Algade 24) i Middelfart.

10 år med galleriet i Strib og 1 år med Kulturoasen i Middelfart slutter på lørdag. De mange gode erfaringer har givet mod på meget mere, så vi har nu købt Søvind Kro lige uden for Horsens, som fremover skal danne rammen om en ny KulturOase, her dog også udbygget med krodrift inkl. masser af selskaber og events. Søvind Kro blev faktisk overtage allerede her pr. 01. december, men vi starter først rigtigt op sidst i januar.

MEN helt slut er det dog ikke i Middelfart. Mit billede fra den nye serie "Urban Village" præger jo den næste Strib Vinter Festivals programmer og plakater, så festivals arbejdet bliver stadig fuldt tæt.

Endvidere vil det nye spændende samarbejde med Severin Kursuscenter fremover fortsat danne perfekte rammer om et stort galleri med over 100 af mine billeder.

Torben og jeg ønsker derfor at sige tak til Middelfart og borgmester Steen Dalstrøm der har støttet fra dag 1. på Fyn. Der holdes afskedsreception lørdag d. 14 december fra kl. 10-13 i KulturOasen Torvet i Middelfart.

Efter 1 år på gågaden i Middelfart LUKKER vi nu - d. 14. december hvor vi slutter med en maleworkshop - og flytter det hele til Søvind ved Horsens (mere info følger når vi åbner der til februar).

Kulturfestival i Middelfart - 30. august

Også her var der gang i den i KulturOasen; Cigarsmagning; salsadans; maling for børn og romsmagning​

FERNISERING med Annette Liisberg træskibsbilleder torsdag d. 23. maj kl. 17-21. og billederne kan ses frem til 5.7.


Annette Liisberg har taget de gamle skibe op i en stor udstilling der nu vises i KulturOasen. Billederne er inspireret af havnen og omgivelserne omkring hendes atelier og galleri i Hundested.

Bådene og bygningerne er den danske kulturs DNA. Skibe er smukke når de slidte og brugte hviler i vores landskab. Anette Liisberg blev uddannet kunstterapeut i 2001 - 2003, samt i 2007 kåret til - Årets kunstner EDC.

Endvidere har Firenze-kunstnerne, en kunstnergruppe som Anette Walther er aktiv medlem af, udstillet billeder i Firenzerummet i KulturOasen.

Denne udstilling vil også vare sommeren over.​

AFHOLDTE ARRANGEMENTER:​

Torsdag d. 16. maj var det New York der er temaet.
Fra scenen i Las Vegas til Middelfart.

Hans største drøm blev til virkelighed i 2012, da Thomas Lilleøre fik to uger med fulde huse på ”The Cobacabana Night Club” i underholdnings hovedstad Las Vegas og torsdag den 16. maj giver han så INTIM koncert i KulturOasen i Middelfart. Hvor Frank Sinatras berømte sang "NEW YORK, NEW YORK" vil bliver sunget - til en festlig New York aften.

Den 29 årige Esbjergensiske sanger og entertainer Thomas Lilleøre er så småt ved at slå sit navn fast som Danmarks svar på Frank Sinatra. Den unge crooner har siden 2004 optrådt som Sinatra imitator til forskellige arrangementer fra privatfester, til Musicals, og Sinatra Shows i Las Vegas. Gennem 2012 og i 2013 optræder han igen landet rundt, som Frank Sinatra, i koncerter med Randers Big Bands 18 mands store orkester, og i det bedste Sinatra hyldestshow set i Danmark: ”Frank Sinatra in Concert – A Tribute”!

Ellers byder aftenen på ”Gallerier/Shopping/Musicals" Festligt rejseforedrag ved Anette Walther fra Strib, som også fik sin drøm opfyldt med en udstilling i New York på Galleri Amsterdam Whitney Samtidig kommer vi rundt om PowerShopping og sjove musical-oplevelser
CoolDrinks v. Torben Fassing som tilbyder de farverige og spændende drinks Manhatten og Bourbon whisky.

Middelfart Sparekasse står for billetsalget, hvor der kun tilbydes 50 billetter a kr. 150​

Torsdag d. 25. april var det Morten Remars nye CD der blev præsenteret.

Torsdag 11. april 19-22, er det Hawaii, der er temaet med Carsten Knudsen (fra de Nattergale) på ukuele.


Hawaii-aften i KulturOasen torsdag d. 11. april kl. 19 -22, også denne gang med en helt speciel musikoplevelse, samt naturligvis Anette Walthers underholdende rejseforedrag og festlig drinkssmagning af flotte eksotiske drinks.

Den 12. marts udkom der for første gang i Kongeriget Danmark en lille CD sensation.
Carsten Knudsen (den ene part i De Nattergale), der ellers behersker flere strengeinstrumenter, har valgt den fysisk lille ukulele til sit soloalbum, der indeholder ikke mindre end 19 numre, men dog kun varer ca. 40 minutter. Han har selv komponeret 12 af disse, mens de øvrige spænder over musik af Chopin via Bent Fabricius Bjerre til George Harrison.

Flere folkemusikere er begyndt at spille på strengeinstrumentet ukulele. Men ikke mange har vovet at udgive et helt album udelukkende med musik på instrumentet, der oprindelig kom fra Hawaii og derfor også blev kaldt en hawaiiguitar.

Med total udsolgt til Cuba-aften (28. feb.) i den gamle Toldbygning i Middelfart, ja så var der bestemt lagt op til en festlig og farverig aften.

Efter Anette Walthers underholdende rejseberetninger og sjove billeder fra hendes Cuba-rejser, blev gæsterne inviteret ind i Cuba-rummet hvor sangerinden Lizandra Aquino med hendes band Hecho en Cuba gav en på alle måder hyggelig og intim koncert, hvor publikum virkelig kunne nyde sangerinden og hendes dans. Imens tog Torben Fassing konkurrencen op med Rom-smagning af udvalgte gode brune rom på 1. sal i den gamle Toldbygning. Her blev der forkælet om såvel de kvindelig smagsløg og rommens blødhed, som også flere herre i selskabet også måtte indrømme var en oplevelse.

Efter at have fået skærpet øre, næse og smagsløg var det så tid til på denne varme Cuba-aften at høre om den Koldekrig og Peer Hansen foredrag fra Langelandsfortet fik det nok til at løbe koldt ned af ryggen på mange af gæsterne.​

Intim koncert under trappen med Jens Lysdal. 14. feb.

Imens billeder og musik blev nydt var der også mulighed for at smage vine fra vinhuset Marchesi di Baroli. Med domicil i byen Barolo er Marchesi di Barolo et af Piemonte-områdets store navne.

​​

SOM noget helt nyt har jeg indgået et samarbejde med Middelfart Sparekasse om en Kultur-Oase i Middelfart.

Vi gentager sucessen fra SommerGalleriet i Hornbæk i 2010 og 2011 og skaber en ny KULTUR-OASE i den gamle toldbygning i Middelfart (Algade 24 v/Torvet) . I den kommende tid vil der løbende afholdes forskellige kunst- og kulturarrangementer.​(fra og med 7. feb. holder kulturOasen åbent torsdag/fredag 12-17.30 samt lørdag 10-13)

Her er billeder fra arrangementet 3. weekend i advent.​

Anette Walther Fassing

// Søvind Kro og Galleri // Haldrupvej 5, Søvind - 8700 Horsens // Tlf.: 40 40 61 13 //

// E-mail: info@galleri-walther.dk // CVR: 16667277 //