Teambuilding

Introduktion til kunstens eller rettere farvernes verden samt sætte fokus på, hvordan de rigtige farver og sammensætninger kan have et positivt resultat på vores velbefindende – kort beskrivelse af teknikker indenfor acrylmaling vil også indgå. Kunst drejer sig ofte om andres kunstværker, men ikke denne gang. Dette arrangement vil dreje sig om jeres egne kunstværker – og egne evner som kunstmaler og ikke mindst evner til at samarbejde.

Alle teambuilding arrangementer kan udformes som en aften- eller eftermiddag/formiddagsarrangement for at styrke samarbejdet i en afdeling, til en leverandør el. lign. - gerne som en del af en større event eller seminar. Som en praktisk øvelse i samarbejde eller som en "pause" i de teoretiske indlæg. Der vil ofte arbejdes i grupper på 4-6 personer.

Jeg kan her komme omkring emner som, hvordan vi sammen beriger hinandens hverdag, påvirkes vi af farver, hvad præger mine kollegaer, hvad er god kunst, og hvad gør mig glad at kigge på.

Jeg vil fortælle lidt - eller meget om kunst, mig selv og maleteknikker - måske i forbindelse med, at I maler et STORT maleri i fællesskab - hvorefter I i grupper på 4-6 personer (alt efter jeres ønske) skal samarbejde om at skabe et mesterværk. Gerne med udgangspunkt i virksomhedens visioner.

Galleri Walther sørger for de nødvendige materialer og alle kan være med – unge som gamle, øvede og nybegyndere og alle ind imellem. For både større og mindre grupper.

I får selvfølgelig jeres egne kunstværker med hjem – de vil helt sikkert kunne de udstilles i kantinen eller mødelokalet.

Priser og yderligere information kan du finde på de 3 link herunder på 3 eksempler på færdige teambuildings arrangementer:

Perfekt Partnerskab

Læs om Perfekt Partnerskab - Male-team-øvelse her »

The big Picture

Læs om The Big Picture - Teambuilding her »

Coffeebreak

Læs om Coffeebreak - Male-workshop her »

Anette Walther Fassing

// Søvind Kro og Galleri // Haldrupvej 5, Søvind - 8700 Horsens // Tlf.: 40 40 61 13 //

// E-mail: info@galleri-walther.dk // CVR: 16667277 //