Undervisning​

MALEWORKSHOP (3-5 timer)

Maleworkshop er for alle, der har lyst til at male.Vi vil arbejde med akryl på lærred. Du kan deltage én gang eller flere gange - selvom udgangspunket er det samme udvikler aftenene sig helt sikkert forskellilgt.

På dette kursus maler vi ikke ud fra noget bestemt tema, men den enkelte arbejder med egen proces og alle kan være med - både begyndere og øvede, du skal blot have lyst til at udforske maleprocessen.

Jeg vil tage udgangspunkt i hvor du er i din maleproces og hjælpe/guide dig videre derfra.

Pris: 500,- pr. gang (incl. malerialerne, 2-4 lærreder, maling, pensler mv.)
Du er selvfølgelig velkommen til selv at medbringe et billede du er ”gået i stå med” og så hjælper jeg dig videre derfra.

Saml 5-7 venner(inder) og kom hjem i mit atelier - ELLER måske har du/I et sted vi kan være (lagerhal, gildesal, overdækket terrasse el. lign.) (min. 12. personer) - gælder og så for Sjælland....​


MAL DIN EGEN PICASSO - (2 dages kursus)

Vi tager udgangspunkt i Picassos kunst og malemetoder.
Der vil være foredrag om Picasso og hans liv (og kvinder :-)) ligesom vi maler en "kopi" af et Picasso billede og arbejder med blindtegning og stilarten parafrase.

Saml selv et hold på minimum 6 personer..


Pris; 950,- for 2 x 5timer (excl. lærreder - der vil være maling, pensler og forklæder til låns)

INTUITIV MALING - (2 dages kursus)

Pris; 950,- for 2 x 5timer (excl. lærreder, med fri afbenyttelse af pensler, maling, forklæder mv.)

Vi vil sammen udnytte vores kreativitet samt tale om inspiration og hvor den kommer fra. Vi vil udforske vores indre billedverden og være åben overfor vores intuition og ikke på forhånd låse os fast på spcifikke motiver eller farver.

Kan du selv samle en gruppe på min. 6 personer - laver jeg et hold (også hvis det er på Sjælland :-))


Alle kan være med blot du er nysgerrig og åben overfor at udforske og hengive dig til maleprocessen.

Kurset vil være en kombination af undervisning og egne øvelser.

ENEUNDERVISNING – 3 timer (eller mere)

Temaer; farver, komposition el. lign – du bestemmer

Pris: 950,- for 3 timer (incl. materialerne)

(Hvis I er 2 eller 3 er prisen 800 per person)

Vi arbejder med det håndværksmæssige, og du vil opleve, at det gør en forskel at kende materialernes muligheder, at øve sig, at turde og at gide.

​​

PERSONALE- & KUNSTFORENINGER

Gør jeres næste fyraftensarrangement i personaleforeningen eller kunstforeningen til en mal-selv aften. Alle kan være med – du behøver bestemt ikke at kunne tegne – eller male på forhånd. Du skal bare have lysten til det.

Kunst drejer sig ofte om andres kunstværker, men ikke denne gang. Dette arrangement vil dreje sig om jeres egne kunstværker – og egne evner som kunstmaler.

MODERNE IKONER - Lær at lave moderne ikoner.

Formsproget, når det drejer sig om ikoner, er anderledes end traditionelt maleri. Ikoner er en verden for sig selv, og vi ser den mere og mere i dag – som moderne ikoner.

Kom og vær med til at lave din egen ikon-historie. Ikoner er nemlig gerne en fortælling – din fortælling om en tid i dit liv, en episode eller en oplevelse.

Moderne ikoner er ofte en form for sampling eller collage – altså en sammensætning af en masse forskellige elementer, og det er her DIN historie kommer ind i billedet. Brug oldemors gamle kagegaffel, et gammelt smykke der er gået itu – eller nøglen til dit gamle kollegieværelse.

Til tider vil man kunne fristes til at kalde ikon-fremstilling for skrot-kunst, men kald det hvad du vil – én ting er sikkert. Det er sjovt, lærerigt og altid hyggeligt på Galleri Walthers ikon-kurser.

Anette Walther Fassing

// Søvind Kro og Galleri // Haldrupvej 5, Søvind - 8700 Horsens // Tlf.: 40 40 61 13 //

// E-mail: info@galleri-walther.dk // CVR: 16667277 //